Yoga & Mindfulness retraite dagen

Laat de wereld om je heen voor wat het is en richt je blik naar binnen.
Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ademhaling

Gun jezelf een dag stilte

Tijdens de Yoga & Mindfulness* retraite dagen, maak je je los van jouw dagelijkse bezigheden. Het wordt een dag om in rust en stilte contact te maken met jezelf en hernieuwde balans te vinden. 

Wat ga je doen?
Het wordt een gevarieerd programma waarbij de actievere vormen van yoga worden afgewisseld met rustige yoga en meditatie sessies. Dit houdt in dat je een deel van de dag Hatha Yoga beoefend en een deel van de dag mindfulness. Het trainen van mindfulness doen we op verschillende manieren. We gaan mindfulness beoefeningen tijdens gewone dagelijkse handelingen, zodat je de oefeningen makkelijk thuis kunt toepassen. Ook gaan we wandelen, waarbij we de focus op het hier en nu niet verliezen. Deze wandeling maken we in het mooie Goy. Naast deze oefeningen zijn er een aantal praktische oefeningen, waarbij potlood en papier nodig is.

De dag is helemaal verzorgd, dus laat je bammetjes maar thuis! Je krijgt een heerlijke vegetarische lunch en er is na elke sessie koffie en thee met iets lekkers erbij. Dit alles met super gezonde ingrediënten, maar nog belangrijker super lekker! Kortom, een dag om je helemaal op te laden, Corona proof bij Goys Genieten.

*  het bewust aandacht geven aan wat er is in het hier en nu, zonder hierover te oordelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte