Gratis Hoofdstuk
Breng Yin Yoga In Je Leven

DOWNLOAD GRATIS HET EERSTE HOOFDSTUK BRENG YIN YOGA IN JE LEVEN (oefeningen met uitleg)

Leer op een zachte manier met je lichaam om te gaan. Je doet dit door heel bewust met je lichaam bezig te zijn. Tijdens de oefeningen kijk je met volle aandacht naar de processen in je lichaam zonder te reageren. Als je iets tegen komt wat je lastig vind, bijvoorbeeld pijn of een emotie, dan laat je dit in stilte gebeuren.

Daarnaast geeft dit boek een heldere uitleg over werking van de meridianen. Doe je al een tijdje Yin yoga, ook dan is dit boek een aanrader!

JAAAAH…
stuur mij dat e-book!


Breng Yin Yoga in je leven e-boek

Waarom dit e-boek downloaden?

  • Omdat iedereen kan bewegen op zijn of haar niveau

  • Het bewezen is dat als je mindful omgaat met je lichaam, je rustiger wordt, minder angstig, meer in balans, fitter en soepeler

  • Gebruik je lichaam en geest op een positieve manier en voel je gelukkiger

Heb je nooit een yin yogales gevolgd, maar ben je wel nieuwsgierig? Dit hoofdstuk is een mooie manier om kennis te maken met yin yoga. Het boek is niet alleen voor beginners, maar ook voor mensen die al een tijdje bezig zijn met yin yoga. Kortom, download het eerste hoofdstuk en ga aan de slag voor een gelukkiger en vitaler leven.

Gratis Hoofdstuk
Yin Yoga E-boek

Breng Yin Yoga in je leven e-boek

DOWNLOAD GRATIS HET HOOFDSTUK BRENG YIN YOGA IN JE LEVEN (oefeningen met uitleg)

Leer op een zachte manier met je lichaam om te gaan. Je doet dit door heel bewust met je lichaam bezig te zijn. Tijdens de oefeningen kijk je met volle aandacht naar de processen in je lichaam zonder te reageren. Als je iets tegen komt wat je lastig vind, bijvoorbeeld pijn of een emotie, dan laat je dit in stilte gebeuren.

Daarnaast geeft dit boek een heldere uitleg over werking van de meridianen. Doe je al een tijdje Yin yoga, ook dan is dit boek een aanrader!

Waarom dit e-boek downloaden?

  • Omdat iedereen kan bewegen op zijn of haar niveau

  • Het bewezen is dat als je mindfull omgaat met je lichaam, je rustiger wordt, minder angstig, meer in balans, fitter en soepeler

  • Gebruik je lichaam en geest op een positieve manier en voel je gelukkiger

Heb je nooit een yin yogales gevolgd, maar ben je wel nieuwsgierig? Dit hoofdstuk is een mooie manier om kennis te maken met yin yoga. Dit boek is niet alleen voor beginners, maar ook voor mensen die al een tijdje bezig zijn met yin yoga. Kortom, download het e-boek en ga aan de slag voor een gelukkiger en vitaler leven.

JAAAAH…
stuur mij dat e-book!